Butikkdata

Sharp Butikkdata

Kraftfullt og Brukervennlig kassasystem

Sharp PC Kassa levert av THG Handelsdata AS er et av markedets mest smidige kassasystem. Systemet er veldig enkelt å forstå, samtidig som det er komplekst på det viset at det inneholder i prinsippet alt en butikk behøver i dag.

Systemet har utviklet sammen med ett antall butikker rundt om i Sverige og Norge, og dette har resultert i et brukervennlig og smidig kassasystem som passer samtlige bransjer. Vi har tatt forslag og synpunkter fra sykkelbutikker, restauranter/kafe/kantiner, innredningsbutikker mfl., hvilket gjør Sharp PC Kassa til ett av Nordens mest anvendte kassasystem.

Systemet er brukervennlig, og det er enkelt og raskt å forstå håndteringen av det. Man arbeider med touchskjerm eller tangentbord og trykker seg raskt og smidig fram i betalingsprosessen. I systemet inngår til og med bransjetilpassete standard- oppsett for eksempelvis restaurant, sykkel, sko, klær og kiosk. Det er også enkelt å hente in leverandørenes prislister, artikkelregister m.m. Dette forenkler når du setter i gang ditt sys- tem, men også ved artikkel vedlikehold.

Utover dette inneholder Sharp PC Kassa kobling mot mange regnskapsprogram som Visma (SPCS) og Agresso. Gjennom denne kopling overføres dagens salg direkte inn i regnskapet og du slipper dette arbeidsoppgaven etter at du er stengt for dagen. Som en ekstra bonus får du også kunde- og artikkelstatistikk.

Har du flere kasser i butikken? Med Sharp PC Kassa kan du ha inntil 3 kasser med ett system – uten ekstra kostnad.

Om du tross alt behøver hjelp, er Sharp kundesupport inkludert, åpent 7 dager i uken.