Om oss

Kontakt oss:

Adresse: Strandgaten 203, 5004 Bergen

Tlf: 55 32 08 10

E-post: salg@handelsdata.no

Web: https://www.handelsdata.no/

Org: NO 994 296 663 MVA

Historien vår:

I våre lokaler i Strandgaten 203 har det vært solgt kassaapparater og annet utstyr/rekvisita til butikk og restaurant siden 1960-tallet, de første årene var det NCR som var i lokalene. I 1983 sluttet NCR med direktesalg og noen av de ansatte startet da Handelsdata AS. I 2009 ble THG Handelsdata AS opprettet av eierne av Handelsdata AS og THG Datasystemer (THG hadde vært i samme bransje i mange år). I 2015 ble K B Dahlco AS deleier i THG Handelsdata AS. KB Dahlco AS og Dahlco AS hadde solgt kassaapparat siden begynnelsen av 1970-tallet og var kjent som Sharp-huset på Laksevåg.

I dag har Handelsdata AS 3 ansatte og vi har lang erfaring med salg av kassasystemer og annet utstyr innenfor betalingsteknologi.

Vi har vært i bransjen lenge og har opparbeidet oss god kompetanse på kassaapparat, butikkdata, betalingsterminaler og annet utstyr til kafe, kantine, restaurant, butikk og faghandel at vi ser oss mer som rådgiver enn som selger. Kom innom oss (fint om du avtaler tid på forhånd) og ha en god samtale hvor vi i felleskap avklarer ditt og din bedrifts behov. Vi ønsker selvfølgelig at dette skal føre til at du blir en fornøyd kunde hos oss, men uansett er du hjertelig velkommen.

Handelsdata AS tilbyr butikkdata og kassasystem fra Sharp. Vi tilbyr mobile og stasjonære betalingsterminaler fra Verifone og Nets. I tillegg selger vi vekter fra blant annet Digi, Ohaus, JKH og UVE, bongprinter/ kjøkkenprinter fra blant annet Epson og Star, skanner/ strekkodeleser fra blant annet Datalogic, Metrologic og Symbol.

Vi har butikk i Strandgaten 203 på Nordnes i Bergen sentrum og hovedsalgsdistrikt er Vestland Fylke, men vi kan sende utstyr til kunder i hele Norge.